Newcastle 1-1 Chelsea

28.11.2010 16:24

Chelsea opäť stratila body na súperovy s ktorým mohla vyhrať.Opäť tu bola strelecká smola a Chelsea stratila svoje 1.miesto v tabuľke pretože Manchester United rozdrvil Blackburn 7:1.

Chelsea nezačal výborne a už po 6.minútach vyťahoval Petr Čech loptu z brány po nepresnej prihravke Mikela vypychol loptu hráč Newcastlu a už to vypadalo že Petr kľudne zoberie loptu Alex sa s nim nedohodol a nepresne mu prihral a Andy Caroll doklepol do prázdnej brány.Chelsea sa znažila ale stále to nešlo.Ramiresovi sa v 21.´zašltlo pred očami za faul.Hostia sa odmeny dočkali až v 45.´keď sa Kalou dokázal uvolniť a po jeho strele ešte tečoval loptu jeden z obráncov Newcastlu a Krul nechytil loptu.1-1 .Do kabín sa šlo za stavu 1-1.V druhej polovici mali šance obidva tými ale nikto sa nedokázal presadiť. V 80.´šiel dole Mikel a nahradil ho Mikel. Už to vypadalo že Didier Drogba konečne pretrhol šnúru bez gólu po strele z otočky sa jeho strela obtrela o tyč a rozvlnila sieť ale Maririner postrehol že ri prebratí Drogba použil ruku.V závere sa aj domáci aj hostia tisli do útoku ale ani jeden z tímov nezmenil skóre.Po 3 nastavených minútach ukončil rozhodca zápas.

Góly najdete na www.caughtoffside.com/2010/11/28/newcastle-1-1-chelsea-premier-league-highlights-video/

Chelsea:Čech - Bosingwa, Ivanovič, Alex, A. Cole - Mikel (80. Sturridge), Ramires, Malouda - Kalou, Drogba (c), Anelka.

Newcastle:Krul - Simpson, Campbell, Taylor, José Enrique - Routledge, Guthrie, Tiote, Gutiérrez - Ameobi (c) (77. Ranger), Carroll.

Góly:6´Caroll-45´Kalou

Diváci 46 469 divákov

Rozhodoval:Andree Marriner

 

Späť
TOPlist